Peakokk Mihkel Kalbus

Peakokk Mihkel Kalbuse tähtsaim reegel ja põhimõte menüü ning uute roogade loomisel on lihtne –  kõik peab olema maitsev.  Ja seda mitte üldises mõistes, vaid pigem väga sügavuti minnes. Iga element taldrikul peab olema arusaadava maitsega, kõigi taldrikul olevate komponentide vahel peab olema sobivus ja kõik need erinevad maitsed peavad üksteist täiendama. Maitse arvelt ei tehta ühtegi mööndust.

Kohalik kvaliteetne tooraine, eestlastele tuttavad ja omased maitsed ning läbi ajaloo erinevate ajastutruude toitude kaasajastamine on  peakoka suurimateks inspiratsiooniallikateks juba viimased 10 aastat.

Enne Teletorni suundumist on Mihkel juhtinud restoran Farmi ja kohvik Rukise köögi poolt, osalenud Eesti suurima restorani Rae Meierei menüü loomisel ning sinna juurde kuuluva juustutehase sissetöötamisel.